We love that lifting feeling.

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa korkean teknologian logistiikkaratkaisuja sisältäen laajan tarjoaman trukkeja, automaatiojärjestelmiä ja niihin liittyviä ratkaisuja ja palveluita.

v
LOCAL
>500 ERI ALOJEN AMMATTILAISTA
NETWORKED
MAAILMANLUOKAN KUMPPANIT
GLOBAL
OSA MITSUBISHI LOGISNEXT KONSERNIA
  • Yleisesti
  • Tuotekehitys
  • Tehdastoiminnot
  • AGV
  • Tukitoiminnot
  • Mitsubishi Logisnext konserni
TOIMINNOT / YLEISESTI

Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Toimintomme kattavat kaikki uuden tuotteen tai ratkaisun lanseeraamisen vaiheet aina suunnittelusta tuotantoon ja asiakastoimitukseen. Automaatioliiketoiminan kautta olemme välittömässä yhteydessä teollisiin asiakkaisiimme ympäri maailmaa. Oman tuotekehitys- ja tehdasympäristömme ohella teemme aktiivista yhteistyötä muiden konserniyritysten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Historia juontaa juurensa perinteiseen suomalaiseen mekaniikkaosaamiseen ja vuonna 1942 perustettuun Rocla osakeyhtiöön. Nykyiset ratkaisumme liittyvät suoraan globaaleihin megatrendeihin kuten e-commerce, digitalisaatio, automaatio ja sähköistyminen, ja tarkoituksenamme on yhdistää eri huipputeknologian ratkaisut saumattomasti osaksi mekaanisia ratkaisuja.

Työllistämme noin 500 eri alojen ammatilaista Järvenpään toimintayksikössämme, joka sijaitsee erittäin hyvien liikenneyhteyksien äärellä keskellä laajaa työssäkäyntialuetta.

Yhdessä meidän ja ratkaisujemme kanssa sinulla on mahdollisuus osallistua älykkään liikkumisen kehittämiseen kestävällä ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

TOIMINNOT / TUOTEKEHITYS

Tuotekehitys

Tuotekehitysorganisaatiomme kehittää ja suunnittelee laajoja logistiikkaratkaisuja hyödyntäen muun muassa perinteistä sähkö- ja mekaniikkasuunnittelua, ohjelmistoja sekä digitaalisia ratkaisuja ja applikaatioita. Päämääränämme on on luoda luokkansa paras asiakaskokemus ja yhdistää mekaaniset ja digitaaliset ratkaisut saumattomasti toisiinsa huipputeknologian avulla.

Toimimme Mitsubishi Logisnext konsernin eurooppalaisena tuotekehityskeskuksena ja olemme itsenäisesti vastuussa laajan tuote- ja ratkaisuperheen suunnittelusta globaaliin käyttöön.

Suunnittelumme ja tuotteemme perustuvat täyssähkökonseptiin ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden energiatehokkaimpia, kestävimpiä ja kierrätyskelpoisimpia ratkaisuja.

Jatkuva innovointi ja käyttäjälähtöinen ajattelu ja suunnittelu muodostavat toimintamme, ja laajasti palkittujen tuotteidemme perustan.

TOIMINNOT / TEHDASTOIMINNOT

Tehdastoiminnot

Tuotannon, hankinnan ja logistiikan toimintomme vastaavat suunnittelemiemme tuotteiden ja ratkaisujen saattamisesta tuotantoon ja asiakkaidemme saataville. Kehitämme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja integroimme digitaalisia työkaluja ja älykkäitä sovelluksia osaksi perustoimintaamme luodessamme maailman parasta toimitusketjutoimintoa.

Työturvallisuus ja tehokkuus ovat toimintamme keskiössä työskennellessämme sisäisesti ja yhdessä sisartehtaidemme kanssa Espanjassa, Ruotsissa ja Euroopan ulkopuolella.

Hankintaorganisaatiomme vastaan keskitetysti maailmanlaajuisen toimittajakenttämme hallinnoinnista ja hankintatoiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Tuotannon digitalisointi ja Lean-ajattelu ovat toimintamme olennaisia elementtejä matkalla kohti Smart Factory ja Industry 4.0 -konsepteja ja työturvallisuuden, toimitusaikojen, tuotantokapasiteetin ja laadun jatkuvaa kehittämistä.

TOIMINNOT / AGV

Automated Guided Vehicles (AGV)

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee ja valmistaa Rocla AGV (automated guided vehicles) järjestelmiä ja niihin liittyviä ratkaisuja ja palveluita. AGV järjestelmät ovat automaattisia sisälogistiikan ratkaisuja, joita käytetään tuotteiden kuljetuksessa ja varastoinnissa muun muassa logistiikkakeskuksissa, varastoissa ja tehtaissa. AGV järjestelmissä konkretisoituu pitkäaikainen tavoitteemme ohjelmistoratkaisuiden ja mekaniikan saumattomasta yhteensovittamisessa ja ne tarjoavat loputtomia haasteita ja mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Olemme yli 40 vuoden kokemuksella automaattisten logistikkaratkaisujen edelläkävijöitä. Kaikki AGV järjestelmämme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja toimitetaan täältä asiakkaillemme ympäri maailmaa.

Kehittyneen teknologian ja laajan osaamisemme johdosta olemme vakiintunut ja tunnustettu toimija maailmanlaajuisesti monilla eri teollisuudenaloilla.

Olemme lähellä asiakkaitamme ja vastuussa automaatiojärjestelmien koko elinkaaresta alkaen suunnittelusta, valmistuksesta ja käyttöönotosta aina huoltoon, ylläpitoon ja järjestelmäpäivityksiin asti.

Rocla AGV järjestelmät ovat turvallisia, kestäviä ja päästöttömiä ratkaisuja, joidan osat ovat kierrätyskelpoisia ja melujalanjälki erittäin pieni.

TOIMINNOT / TUKITOIMINNOT

Tukitoiminnot

Pääliiketoimintojemme tukena toimii laaja joukko ammattilaisia erilaisissa IT:n, HR:n, taloushallinnon ja lakiasioiden ja hallinnon tehtävissä. Päivittäisten työtehtävien ohella tukitoiminnot ovat vastuussa oman toimintansa jatkuvasta kehittämisestä ja liiketoiminnan luotettuna kumppanina toimimisesta.

TOIMINNOT / MITSUBISHI LOGISNEXT KONSERNI

Mitsubishi Logisnext konserni

Mitsubishi Logisnext Europe Oy on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Japanin Kiotossa. Mitsubishi Logisnext konserni toimii kaikilla mantereilla ja on yksi maailman johtavista logistiikkaratkaisujen toimittajista. Eurooppalaisen Mitsubishi Logisnext Europe konsernin pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa ja toiminnot EMEA alueella koostuvat tuotekehityskeskuksesta, kolmesta tuotantolaitoksesta, laajasta asiakas- ja jakeluverkostosta ja useista tuhansista työntekijöistä.

Mitsubishi Logisnext konserni on itse osa Mitsubishi Heavy Industries (MHI) konsernia, joka on vuonna 1870 perustettu teollisuuden monialayritys (muun muassa meri-, maa-, ilma- ja avaruusteollisuus).

Mitsubishi Logisnext Europe Oy osallistuu laajasti konsernin tuotekehitysohjelmiin ja on vastaanottanut MHI konsernin parhaan innovaatiopalkinnon vuonna 2018.

Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Liity meihin:

Työntekijöiden lukumäärä
kpl

500

Tehtävä- nimikkeitä
kpl

300

Keskimääräinen työsuhteen kesto
vuosia

10

Tuotanto- volyymi
kpl / vuosi

10999

Viennin osuus myynnistä
%

95

Myynti Suomeen
%

5

Ikäjakauma
18-25 y
X X X
26-40 y
X X X X X X X
41-50 y
X X X X X X X X X
51-65 y
X X X X X
Henkilöstöryhmät

Liikevaihto

Mitsubishi Logisnext Europe Oy
M€

200

Mitsubishi Logisnext Group
M€

4000

Näin saavut meille

Etäisyys Helsingistä
km

37

Etäisyys Lahdesta
km

63

Etäisyys Hämeenlinnasta
km

64

SEURAA MEITÄ

Yhteystiedot

Mitsubishi Logisnext Europe Oy
+358 20 77811
info-mleoy@logisnext.eu

Pääkonttori:
Jampankatu 2, 04440 Järvenpää, Finland
Google Maps

Rahdinkuljettajat:
Puurtajankatu 2, 04440 Järvenpää, Finland
Google Maps

Roclankuja, 04440 Järvenpää, Finland
Google Maps

Mitsubishi Logisnext Europe group
Mitsubishi Logisnext group